Узбекски чугунен казан 30л
Основното предимство на UZBEK KAZAN е уникалният вкус на ястията, приготвени в казан, особено на огън или в специална казана. Между другото, смята се, че най-вкусната храна се получава в стари казани. За да увеличите живота на чугунените съдове за готвене, трябва да се грижите правилно за тях.
Цена (с TVA 19 %) : 800 RON
UZBEK CEAUN are câteva caracteristici distincte față de alte cazane din fontă:
1. Formă și dimensiuni: Kazanul uzbec are adesea un volum mai mare și o bază mai lată în comparație cu cazanele obișnuite din fontă. Acest lucru îl face potrivit pentru gătitul unor porții mari, cum ar fi pilaf.
2. Pereți groși: Kazanul uzbec obișnuiește să aibă pereți groși, asigurând o distribuție uniformă a căldurii și reținând-o pentru gătirea lentă și îndelungată, cum este cazul pilafului.
3. Capac: Capacul kazanului uzbec este de obicei greu și se potrivește strâns, contribuind la reținerea umidității și a aromelor în interior, esențial pentru a obține un gust bogat al preparatelor.
4. Utilizare pe foc deschis: Kazanul uzbec este frecvent utilizat pentru gătitul pe foc deschis sau cărbuni, ceea ce reprezintă o metodă tradițională în bucătăria uzbecă.
5. Utilizare tradițională: Acest tip de kazan este strâns legat de pregătirea tradițională a unor feluri de mâncare uzbece, cum ar fi pilaf, ceea ce îi conferă caracteristici unice și popularitate în regiune.
Основные характеристики:
Бренд | Davr metall |
Вес, кг | 24 |
Высота без крышки, см | 30 |
Высота с крышкой, см | 22.5 |
Глубина, см | 56 |
Диаметр | 560 |
Компания до, человек | 18 |
Материал | Fonta |
Объем, л | 30 |
Ручка сделана из | Fonta |
Толщина дна, мм | 8 |
Толщина металла, мм | 11 |
Толщина стенки, мм | 11 |
Ширина, см | 56 |
Скачать инструкцию
Cum să îngrijești corect vasele de gătit din fontă |
Отзывы
Contacteaza-ne
Contacteaza-netandyr.romania@gmail.com
Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 17,
H 2. Mag №25
Afumati, judetul Ilfov