TANDYR EXPERT | Ceaun de fonta 100 L - Ceaune mari din fontă
Compara
TANDYR EXPERT
tandyr
+40 744 233 922

Cosul

Cosul dvs. este gol

Livrare 1-2 zile lucratoare
* cu excepția produselor LA COMANDĂ

Ceaun de fonta 100 L

Ceaun de fonta 100 L

Cazan tradițional din fontă turnată , fabricat în Uzbekistan, în orașul Namangan. Baza exterioară este sferică. Cazanul uzbec se distinge în primul rând prin suprafața interioară lustruită și grosimea bună a pereților.

Pret (cu TVA 19 %) : 1 350 RON

in stoc
Comanda prin Whatsapp

Descriere
Cazan tradițional din fontă turnată cu capac din aluminiu, fabricat în Uzbekistan, în orașul Namangan. Baza exterioară este sferică. Cazanul uzbec se distinge în primul rând prin suprafața interioară lustruită și grosimea bună a pereților.

Cazanele sunt lustruite manual în interior, având o suprafață perfect netedă, însă capacul din aluminiu nu este de cea mai bună calitate și nu se potrivește perfect cu cazanul.

Baza sferică exterioară a cazanului este mai potrivită pentru gătitul pe foc în cuptor, deoarece permite un contact mai bun al flăcării cu suprafața cazanului.

Avantajele cazanului din fontă din Uzbekistan:

  • Turnare uniformă
  • Pereți groși
  • Mânere confortabile pe margini
  • Durabilitatea vaselor din fontă, practic imposibil de deteriorat mecanic
  • Fonta, ca metal, se încălzește lent și se răcește lent, astfel încât cazanul se încălzește uniform, iar arderea alimentelor în anumite zone este aproape imposibilă
  • Oamenii de știință au demonstrat că alimentele gătite în vase din fontă sunt îmbogățite cu fier asimilabil de organism, fiind absolut inofensive
  • Fonta are o natură porosă; în timp, uleiul și grăsimile pătrund în porii fontei, îmbunătățind proprietățile antiaderente ale cazanului. Cu cât cazanul este folosit mai mult, cu atât devine mai bun.
  • Adevăratul pilaf uzbec poate fi gătit doar într-un cazan autentic din fontă uzbec.

Reguli de utilizare a vaselor din fontă:
Atenție! După achiziție, înainte de prima utilizare, cazanul din fontă trebuie calcinat timp de 60 de minute la o temperatură de 100 de grade, folosind ulei de floarea-soarelui, până când uleiul de fabricație arde complet. De asemenea, recomandăm utilizarea cepei la calcinare (elimină mirosurile), iar prima dată să gătiți cartofi țărănești în cazan.

  • Nu este recomandat să păstrați alimente în vase din fontă.
  • După gătit, cazanul trebuie spălat cu apă caldă, fără a utiliza detergenți.
  • Înainte de depozitare, se recomandă ungerea cazanului cu un strat subțire de ulei de floarea-soarelui.
  • Se recomandă depozitarea cazanului într-un loc uscat.
1

Principalele caracteristici:

Adancime, cm82
BrandDavr metall
Companie de până la, persoane130
Diametrul820
Greutate, kg50
Grosimea fundului, mm13
Grosimea metalului, mm13
Grosimea peretelui, mm13
Inaltime cu capac, cm23
Inaltime fara acoperire, cm23
Laţime, cm82
Manerul este realizat dinFonta
MaterialFonta
Volum, l100

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
+40 744 233 922
tandyr.romania@gmail.com
Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 17,
H 2. Mag №25
Afumati, judetul Ilfov