Compara
TANDYR EXPERT
tandyr
+40 744 233 922

Cosul

Cosul dvs. este gol

Privacy policy

Actualizat la 01.04.2021

Tandyr Expert („noi”, „noștri” sau „noi”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Această politică de confidențialitate explică modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și dezvăluite de Tandyr Expert.

Această politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web și subdomeniilor sale asociate (colectiv, „Serviciul” nostru) alături de aplicația noastră, Tandyr Expert. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului nostru, semnificați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate și în Termenii și condițiile noastre.

Definiții și termeni cheie

Pentru a explica lucrurile cât mai clar posibil în această politică de confidențialitate, de fiecare dată când se face referire la oricare dintre acești termeni, sunt strict definiți ca:

-Cookie: cantitate mică de date generate de un site web și salvate de browserul dvs. web. Este folosit pentru a vă identifica browserul, pentru a furniza analize, pentru a vă aminti informații despre dvs., cum ar fi preferința de limbă sau informațiile de conectare.

-Companie: atunci când această politică menționează „Compania”, „noi”, „noi” sau „al nostru”, se referă la TANDYR EXPERT SRL, (România, București, Ilfov, Afumati, Șos. București-urziceni 17) care este responsabil pentru informațiile dvs. conform prezentei politici de confidențialitate.

-Tara: unde se află Tandyr Expert sau proprietarii / fondatorii Tandyr Expert, în acest caz este România

-Client: se referă la compania, organizația sau persoana care se înscrie pentru a utiliza Serviciul Tandyr Expert pentru a gestiona relațiile cu consumatorii sau utilizatorii de servicii.

-Dispozitiv: orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, tabletă, computer sau orice alt dispozitiv care poate fi utilizat pentru a vizita Tandyr Expert și a utiliza serviciile.

-Adresă IP: Fiecărui dispozitiv conectat la internet i se atribuie un număr cunoscut ca adresă de protocol Internet (IP). Aceste numere sunt de obicei atribuite în blocuri geografice. O adresă IP poate fi adesea utilizată pentru a identifica locația din care un dispozitiv se conectează la Internet.

-Personal: se referă la acele persoane care sunt angajate de Tandyr Expert sau care au contract pentru a efectua un serviciu în numele uneia dintre părți.

-Date personale: orice informații care direct, indirect sau în legătură cu alte informații - inclusiv un număr personal de identificare - permit identificarea sau identificarea unei persoane fizice.

-Serviciu: se referă la serviciul furnizat de Tandyr Expert așa cum este descris în termenii relativi (dacă sunt disponibili) și pe această platformă.

-Serviciu terță parte: se referă la agenții de publicitate, sponsorii concursului, partenerii promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa.

-Website: Tandyr Expert. Site-ul „’ s ”, care poate fi accesat prin această adresă URL: https://tandyrexpert.ro

-Tu: o persoană sau entitate înregistrată la Tandyr Expert pentru a utiliza Serviciile.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații de la dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web, vă înregistrați pe site-ul nostru, plasați o comandă, vă abonați la newsletter-ul nostru, răspundeți la un sondaj sau completați un formular.

-Nume / Nume utilizator

-Numere de telefon

-Adrese de e-mail

-Adrese de poștă

-Adrese de facturare

-Numere carduri de debit / credit

-Vârstă

-Parolă

De asemenea, colectăm informații de pe dispozitive mobile pentru o experiență mai bună a utilizatorului, deși aceste funcții sunt complet opționale:

Cum utilizăm informațiile pe care le colectăm?

Orice dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. poate fi utilizată într-unul din următoarele moduri:

-Pentru a vă personaliza experiența (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dvs. individuale)

-Pentru a ne îmbunătăți site-ul web (ne străduim continuu să îmbunătățim ofertele site-ului nostru web pe baza informațiilor și feedbackului pe care îl primim de la dvs.)

-Pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai eficient solicitărilor și serviciilor dvs. de asistență pentru clienți)

-Pentru a procesa tranzacții

-Pentru a administra un concurs, o promoție, un sondaj sau o altă caracteristică a site-ului

-Pentru a trimite e-mailuri periodice

Când folosește Tandyr Expert informații despre utilizatorii finali de la terți?

Tandyr Expert va colecta datele utilizatorului final necesare pentru a furniza serviciile Tandyr Expert clienților noștri.

Utilizatorii finali ne pot furniza în mod voluntar informații pe care le-au pus la dispoziție pe site-urile de socializare. Dacă ne furnizați astfel de informații, putem colecta informații disponibile publicului de pe site-urile de socializare pe care le-ați indicat. Puteți controla cât de multe dintre informațiile pe care le fac publice site-urile de socializare vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Când folosește Tandyr Expert informații despre utilizatorii finali de la terți?

Primim câteva informații de la terți când ne contactați. De exemplu, atunci când ne trimiteți adresa de e-mail pentru a ne arăta interesul de a deveni client Tandyr Expert, primim informații de la o terță parte care oferă servicii automatizate de detectare a fraudei către Tandyr Expert. De asemenea, colectăm ocazional informații care sunt puse la dispoziția publicului pe site-urile de socializare. Puteți controla cât de multe dintre informațiile pe care le fac publice site-urile de socializare vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Împărtășim informațiile pe care le colectăm cu terți?

Este posibil să împărtășim informațiile pe care le colectăm, atât personale, cât și non-personale, cu terți, cum ar fi agenții de publicitate, sponsorii concursului, partenerii promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa . Putem, de asemenea, să le împărtășim companiilor noastre afiliate actuale și viitoare și partenerilor de afaceri și, dacă suntem implicați într-o fuziune, vânzare de active sau altă reorganizare a afacerii, putem, de asemenea, să împărtășim sau să transferăm informațiile dvs. personale și non-personale succesorilor noștri -interes.

Putem angaja furnizori de servicii terți de încredere pentru a îndeplini funcții și pentru a ne oferi servicii, cum ar fi găzduirea și întreținerea serverelor noastre și a site-ului web, stocarea și gestionarea bazelor de date, gestionarea e-mailurilor, marketingul stocării, procesarea cardurilor de credit, serviciul pentru clienți și îndeplinirea comenzilor pentru produsele și serviciile pe care le puteți achiziționa prin intermediul site-ului web. Probabil că vom împărtăși informațiile dvs. personale și, eventual, unele informații non-personale, cu aceste terțe părți, pentru a le permite să efectueze aceste servicii pentru noi și pentru dumneavoastră.

Putem partaja porțiuni din datele noastre din fișierul jurnal, inclusiv adrese IP, în scopuri analitice cu terți, cum ar fi parteneri de analiză web, dezvoltatori de aplicații și rețele publicitare. Dacă adresa dvs. IP este partajată, aceasta poate fi utilizată pentru a estima locația generală și alte tehnografii, cum ar fi viteza conexiunii, indiferent dacă ați vizitat site-ul web într-o locație partajată și tipul dispozitivului utilizat pentru a vizita site-ul web. Aceștia pot agrega informații despre publicitatea noastră și ceea ce vedeți pe site-ul web și apoi ne pot oferi audit, cercetare și raportare pentru noi și agenții de publicitate.

Putem, de asemenea, să dezvăluim informații personale și non-personale despre dvs. oficialilor guvernamentali sau de aplicare a legii sau părților private, deoarece noi, la propria noastră discreție, considerăm necesar sau adecvat pentru a răspunde cererilor, procesului legal (inclusiv citații), pentru a proteja drepturile și interesele noastre sau ale unei terțe părți, siguranța publicului sau a oricărei persoane, pentru a preveni sau opri orice activitate ilegală, neetică sau legală sau pentru a respecta în alt mod ordinele, legile, regulile și reglementările aplicabile ale instanței .

Unde și când sunt colectate informații de la clienți și utilizatori finali?

Tandyr Expert va colecta informații personale pe care ni le trimiteți. Este posibil să primim și informații personale despre dvs. de la terți, așa cum este descris mai sus.

Cum utilizăm adresa dvs. de e-mail?

Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail pe acest site, sunteți de acord să primiți e-mailuri de la noi. Vă puteți anula participarea la oricare dintre aceste liste de e-mail în orice moment, făcând clic pe linkul de renunțare sau pe altă opțiune de dezabonare inclusă în e-mailul respectiv. Trimitem e-mailuri numai persoanelor care ne-au autorizat să le contactăm, fie direct, fie prin intermediul unei terțe părți. Nu trimitem e-mailuri comerciale nesolicitate, deoarece urâm spamul la fel de mult ca și dvs. Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail, sunteți de acord să ne permiteți să folosim adresa dvs. de e-mail pentru publicul vizat de clienți pe site-uri precum Facebook, unde afișăm reclame personalizate anumitor persoane care au optat pentru a primi comunicări de la noi. Adresele de e-mail trimise numai prin intermediul paginii de procesare a comenzii vor fi utilizate în scopul unic de a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda dvs. Cu toate acestea, dacă ne-ați furnizat același e-mail printr-o altă metodă, îl putem folosi în oricare dintre scopurile menționate în această politică. Notă: dacă doriți în orice moment să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, includem instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?

Păstrăm informațiile dvs. numai atât timp cât avem nevoie de ele pentru a vă furniza Tandyr Expert și pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică. Acesta este, de asemenea, cazul oricui cu care împărtășim informațiile dvs. și care oferă servicii în numele nostru. Când nu mai trebuie să folosim informațiile dvs. și nu este necesar să le păstrăm pentru a respecta obligațiile noastre legale sau de reglementare, fie le vom elimina din sistemele noastre, fie le vom depersonaliza, astfel încât să nu vă putem identifica. < / p>

Cum vă protejăm informațiile?

Implementăm o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dvs. personale atunci când plasați o comandă sau introduceți, trimiteți sau accesați informațiile dvs. personale. Oferim utilizarea unui server securizat. Toate informațiile sensibile / de credit furnizate sunt transmise prin intermediul tehnologiei Secure Socket Layer (SSL) și apoi criptate în baza de date a furnizorilor de gateway de plată numai pentru a fi accesibilă celor autorizați cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și sunt obligați să păstreze informațiile confidențiale. După o tranzacție, informațiile dvs. private (carduri de credit, numere de asigurări sociale, date financiare etc.) nu sunt păstrate niciodată la dosar. Cu toate acestea, nu putem asigura sau garanta securitatea absolută a oricăror informații pe care le transmiteți către Tandyr Expert sau nu putem garanta că informațiile dvs. din Serviciu nu pot fi accesate, dezvăluite, modificate sau distruse prin încălcarea oricăruia dintre elementele noastre fizice, tehnice sau garanții manageriale.

Informațiile mele ar putea fi transferate în alte țări?

Tandyr Expert este încorporat în România. Informațiile colectate prin intermediul site-ului nostru web, prin interacțiuni directe cu dvs. sau din utilizarea serviciilor noastre de ajutor pot fi transferate din când în când către birourile sau personalul nostru sau către terțe părți, situate în întreaga lume, și pot fi vizualizate și găzduite oriunde în în lume, inclusiv țări care pot să nu aibă legi de aplicabilitate generală care reglementează utilizarea și transferul acestor date. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, prin utilizarea oricăruia dintre cele de mai sus, sunteți de acord în mod voluntar pentru transferul transfrontalier și găzduirea acestor informații.

Informațiile colectate prin Serviciul Tandyr Expert sunt sigure?

Luăm măsuri de precauție pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. Avem proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a ajuta la protejarea, prevenirea accesului neautorizat, menținerea securității datelor și utilizarea corectă a informațiilor dvs. Cu toate acestea, nici oamenii, nici sistemele de securitate nu sunt infailibile, inclusiv sistemele de criptare. În plus, oamenii pot comite infracțiuni intenționate, pot face greșeli sau nu respectă politicile. Prin urmare, deși facem eforturi rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora. Dacă legislația aplicabilă impune orice obligație nediscriminabilă de a vă proteja informațiile personale, sunteți de acord că abaterea intenționată va fi standardele folosite pentru a măsura respectarea noastră cu această datorie.

Pot actualiza sau corecta informațiile mele?

Drepturile pe care le aveți pentru a solicita actualizări sau corecții la informațiile colectate de Tandyr Expert depind de relația dvs. cu Tandyr Expert. Personalul își poate actualiza sau corecta informațiile, așa cum este detaliat în politicile noastre interne de ocupare a forței de muncă.

Clienții au dreptul să solicite restricționarea anumitor utilizări și dezvăluiri de informații de identificare personală, după cum urmează. Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs. de identificare personală, (2) a vă schimba preferințele în ceea ce privește comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) a șterge informațiile de identificare personală păstrate despre dvs. pe (sub rezerva următorului paragraf), prin anularea contului dvs. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau a informațiilor pe care le-am furnizat unor terțe părți în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate înainte de această actualizare, corectare, modificare sau ștergere. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, putem lua măsuri rezonabile (cum ar fi solicitarea unei parole unice) pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă acorda accesul la profil sau de a face corecții. Sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolei unice și a informațiilor contului dvs. în orice moment.

Trebuie să știți că nu este posibil din punct de vedere tehnologic să eliminați fiecare înregistrare a informațiilor pe care ni le-ați furnizat din sistemul nostru. Necesitatea de a face o copie de rezervă a sistemelor noastre pentru a proteja informațiile împotriva pierderii accidentale înseamnă că o copie a informațiilor dvs. poate exista într-o formă care nu poate fi ștearsă, care ne va fi dificil sau imposibil de localizat. Imediat după primirea solicitării dvs., toate informațiile personale stocate în bazele de date pe care le utilizăm activ și alte mijloace de informare ușor de căutat vor fi actualizate, corectate, modificate sau șterse, după caz, de îndată și în măsura în care acest lucru este rezonabil și tehnic posibil.

Dacă sunteți utilizator final și doriți să actualizați, să ștergeți sau să primiți orice informații pe care le avem despre dvs., puteți face acest lucru contactând organizația de care sunteți client.

.

Personal

Dacă sunteți un lucrător sau solicitant Tandyr Expert, colectăm informații pe care ni le furnizați în mod voluntar. Folosim informațiile colectate în scopuri de resurse umane pentru a administra beneficii lucrătorilor și a verifica solicitanții.

Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs., (2) pentru a vă schimba preferințele în ceea ce privește comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) pentru a primi o înregistrare a informațiilor pe care le avem pentru tine. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau a informațiilor pe care le-am furnizat unor terțe părți în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate înainte de o astfel de actualizare, corectare, modificare sau ștergere.

Vânzare de afaceri

Ne rezervăm dreptul de a transfera informații unei terțe părți în cazul unei vânzări, fuziuni sau alt transfer al tuturor sau substanțial al activelor Tandyr Expert sau ale oricăruia dintre afiliații săi corporativi (așa cum sunt definiți aici) sau o parte din Tandyr Expert sau oricare dintre afiliații săi corporativi la care se referă Serviciul sau în cazul în care ne întrerupem activitatea sau depunem o petiție sau am depus împotriva noastră o petiție în caz de faliment, reorganizare sau procedură similară, cu condiția ca terțul să fie de acord să respecte termenii acestei politici de confidențialitate.

Afiliați

Putem dezvălui informații (inclusiv informații personale) despre dvs. către afiliații noștri corporativi. În sensul prezentei politici de confidențialitate, „afiliat corporativ” înseamnă orice persoană sau entitate care controlează direct sau indirect, este controlată de sau este sub control comun cu Tandyr Expert, fie prin proprietate sau altfel. Orice informație referitoare la dvs. pe care o furnizăm afiliaților noștri corporativi va fi tratată de acei afiliați corporativi în conformitate cu termenii acestei politici de confidențialitate.

Legea aplicabilă

Această politică de confidențialitate este guvernată de legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi. Sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor în legătură cu orice acțiune sau dispută apărută între părți în temeiul sau în legătură cu această politică de confidențialitate, cu excepția acelor persoane care pot avea drepturi de a face reclamații în conformitate cu Scutul de confidențialitate sau în cadrul elvețian-american.

Legile României, cu excepția regulilor sale privind conflictele de legi, vor guverna prezentul Acord și utilizarea site-ului dvs. de către dvs. Utilizarea site-ului dvs. web poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, de stat, naționale sau internaționale.

Utilizând Tandyr Expert sau contactându-ne direct, declarați că acceptați această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, nu ar trebui să vă angajați cu site-ul nostru sau să utilizați serviciile noastre. Utilizarea continuă a site-ului web, implicarea directă cu noi sau în urma postării modificărilor la această politică de confidențialitate care nu afectează în mod semnificativ utilizarea sau divulgarea informațiilor dvs. personale va însemna că acceptați aceste modificări.

Consimțământul dvs.

Ne-am actualizat politica de confidențialitate pentru a vă oferi transparență completă în ceea ce este setat atunci când vizitați site-ul nostru și modul în care acesta este utilizat. Prin utilizarea site-ului nostru web, înregistrarea unui cont sau efectuarea unei achiziții, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Linkuri către alte site-uri web

Această politică de confidențialitate se aplică numai Serviciilor. Serviciile pot conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de Tandyr Expert. Nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau opiniile exprimate în astfel de site-uri web, iar aceste site-uri web nu sunt cercetate, monitorizate sau verificate de acuratețe sau completitudine de către noi. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați un link pentru a merge de la Servicii la un alt site web, Politica noastră de confidențialitate nu mai este în vigoare. Navigarea și interacțiunea dvs. pe orice alt site web, inclusiv cele care au un link pe platforma noastră, sunt supuse regulilor și politicilor proprii ale site-ului web. Astfel de terțe părți pot folosi propriile cookie-uri sau alte metode pentru a colecta informații despre dvs..

Cookie-uri

Tandyr Expert folosește „Cookies” pentru a identifica zonele site-ului nostru web pe care le-ați vizitat. Un cookie este o mică parte a datelor stocate pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil de browserul dvs. web. Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru, dar sunt neesențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități, cum ar fi videoclipurile, pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți datele de conectare de fiecare dată când vizitați site-ul web, deoarece nu ne vom putea aminti că v-ați autentificat anterior. Majoritatea browserelor web pot fi setate pentru a dezactiva utilizarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, este posibil să nu puteți accesa funcționalitățile de pe site-ul nostru corect sau deloc. Nu plasăm niciodată informații de identificare personală în cookie-uri.

Blocarea și dezactivarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare

Oriunde vă aflați, puteți configura browserul pentru a bloca cookie-urile și tehnologii similare, dar această acțiune poate bloca cookie-urile noastre esențiale și poate împiedica funcționarea corectă a site-ului nostru web și este posibil să nu puteți utiliza pe deplin toate caracteristicile sale și servicii. De asemenea, trebuie să fiți conștient de faptul că ați putea pierde și unele informații salvate (de exemplu, detalii de autentificare salvate, preferințe site-ului) dacă blocați cookie-urile din browserul dvs. Browsere diferite vă pun la dispoziție controale diferite. Dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookie-uri nu șterge cookie-ul din browserul dvs.

Servicii de remarketing

Folosim servicii de remarketing. Ce este remarketingul? În marketingul digital, remarketingul (sau retargetingul) este practica de a difuza reclame pe internet persoanelor care v-au vizitat deja site-ul. Permite companiei dvs. să pară că „urmărește” oameni de pe internet prin difuzarea de reclame pe site-urile și platformele pe care le folosesc cel mai mult.

Detalii de plată

În ceea ce privește orice card de credit sau alte detalii de procesare a plăților pe care ni le-ați furnizat, ne angajăm ca aceste informații confidențiale să fie stocate în cel mai sigur mod posibil.

Confidențialitatea copiilor

Nu ne adresăm nimănui sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la nimeni sub vârsta de 13 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient de faptul că copilul dvs. ne-a furnizat date personale , va rog sa ne contactati. Dacă devenim conștienți de faptul că am colectat date cu caracter personal de la oricine cu vârsta sub 13 ani fără verificarea consimțământului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de pe serverele noastre.

Modificări la politica noastră de confidențialitate

Este posibil să ne schimbăm serviciile și politicile și este posibil să trebuiască să facem modificări la această politică de confidențialitate, astfel încât acestea să reflecte cu exactitate serviciul și politicile noastre. Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, vă vom notifica (de exemplu, prin intermediul Serviciului nostru) înainte de a aduce modificări acestei politici de confidențialitate și de a vă oferi posibilitatea de a le examina înainte ca acestea să intre în vigoare. Apoi, dacă continuați să utilizați Serviciul, veți fi legat de Politica de confidențialitate actualizată. Dacă nu doriți să fiți de acord cu aceasta sau cu orice politică de confidențialitate actualizată, vă puteți șterge contul.

Servicii terță parte

Putem afișa, include sau pune la dispoziție conținut terță parte (inclusiv date, informații, aplicații și alte servicii de produse) sau oferim linkuri către site-uri web sau servicii terțe („Servicii terțe”). Recunoașteți și sunteți de acord că Tandyr Expert nu va fi responsabil pentru serviciile terțe, inclusiv acuratețea, caracterul complet, actualitatea, valabilitatea, respectarea drepturilor de autor, legalitatea, decența, calitatea sau orice alt aspect al acestora. Tandyr Expert nu își asumă și nu va avea nicio răspundere față de dvs. sau față de orice altă persoană sau entitate pentru servicii terțe.

Serviciile terțelor părți și linkurile către acestea sunt furnizate numai ca o comoditate pentru dvs. și le accesați și le utilizați în întregime pe propria răspundere și sub rezerva termenilor și condițiilor acestor terțe părți.

Facebook Pixel

Pixelul Facebook este un instrument de analiză care vă permite să măsurați eficiența publicității dvs. înțelegând acțiunile pe care oamenii le întreprind pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza pixelul pentru: Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt afișate persoanelor potrivite. Facebook pixel poate colecta informații de pe dispozitivul dvs. atunci când utilizați serviciul. Facebook pixel colectează informații care sunt păstrate în conformitate cu politica sa de confidențialitate

Tehnologii de urmărire

-API Google Maps

API-ul Google Maps este un instrument robust care poate fi utilizat pentru a crea o hartă personalizată, o hartă care poate fi căutată, funcții de check-in, afișarea sincronizării datelor live cu locația, planificarea rutelor sau crearea unui mashup doar pentru a numi câteva. < / p>

Google Maps API poate colecta informații de la dvs. și de la dispozitivul dvs. din motive de securitate.

API-ul Google Maps colectează informații care sunt păstrate în conformitate cu politica sa de confidențialitate

-Cookies

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru web, dar sunt neesențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități, cum ar fi videoclipurile, pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți datele dvs. de conectare de fiecare dată când vizitați site-ul web, deoarece nu ne vom putea aminti că v-ați conectat anterior.

-Stocare locală

Stocarea locală, cunoscută uneori sub numele de stocare DOM, oferă aplicațiilor web metode și protocoale pentru stocarea datelor din partea clientului. Stocarea web acceptă stocarea de date persistentă, similară cu cookie-urile, dar cu o capacitate mult îmbunătățită și fără informații stocate în antetul cererii HTTP.

-Sesiuni

Tandyr Expert folosește „Sesiuni” pentru a identifica zonele site-ului nostru web pe care le-ați vizitat. O sesiune este o mică parte a datelor stocate pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil de browserul dvs. web.

Informații despre Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Este posibil să colectăm și să folosim informații de la dvs. dacă sunteți din Spațiul Economic European (SEE), iar în această secțiune a politicii noastre de confidențialitate vom explica exact cum și de ce sunt colectate aceste date și cum menținem aceste date sub protecție să nu fie reproduse sau utilizate în mod greșit.

Ce este GDPR?

GDPR este o lege privind protecția datelor și confidențialității la nivelul UE care reglementează modul în care datele rezidenților UE sunt protejate de companii și îmbunătățește controlul pe care îl au rezidenții UE asupra datelor lor personale.

GDPR este relevant pentru orice companie care operează la nivel global și nu doar pentru companiile din UE și pentru rezidenții UE. Datele clienților noștri sunt importante indiferent de locul în care se află, motiv pentru care am implementat controalele GDPR ca standard de bază pentru toate operațiunile noastre din întreaga lume.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Orice date care se referă la o persoană identificabilă sau identificată. GDPR acoperă un spectru larg de informații care ar putea fi folosite singure sau în combinație cu alte informații, pentru a identifica o persoană. Datele personale se extind dincolo de numele sau adresa de e-mail a unei persoane. Unele exemple includ informații financiare, opinii politice, date genetice, date biometrice, adrese IP, adresă fizică, orientare sexuală și etnie.

Principiile de protecție a datelor includ cerințe precum:

-Datele personale colectate trebuie prelucrate într-un mod corect, legal și transparent și trebuie utilizate numai într-un mod pe care o persoană l-ar putea aștepta în mod rezonabil.

-Datele personale ar trebui colectate numai pentru a îndeplini un anumit scop și ar trebui utilizate numai în acest scop. Organizațiile trebuie să specifice de ce au nevoie de datele personale atunci când le colectează.

-Datele personale nu trebuie păstrate mai mult decât este necesar pentru a-și îndeplini scopul.

-Oamenii acoperiți de GDPR au dreptul de a accesa propriile date personale. De asemenea, pot solicita o copie a datelor lor și ca datele lor să fie actualizate, șterse, restricționate sau mutate într-o altă organizație.

De ce este important GDPR?

GDPR adaugă câteva noi cerințe cu privire la modul în care companiile ar trebui să protejeze datele personale ale persoanelor pe care le colectează și le prelucrează. De asemenea, ridică miza conformității prin creșterea aplicării și prin impunerea unor amenzi mai mari pentru încălcare. Dincolo de aceste fapte, este pur și simplu ceea ce trebuie făcut. La Tandyr Expert credem cu tărie că confidențialitatea datelor dvs. este foarte importantă și avem deja practici solide de securitate și confidențialitate care depășesc cerințele acestui nou regulament.

Drepturile persoanei vizate ale datelor individuale - acces la date, portabilitate și ștergere

Ne angajăm să ne ajutăm clienții să îndeplinească cerințele GDPR privind drepturile persoanelor vizate. Tandyr Expert prelucrează sau stochează toate datele cu caracter personal la furnizori complet verificați, care respectă DPA. Stocăm toate conversațiile și datele personale până la 6 ani, cu excepția cazului în care contul dvs. este șters. În acest caz, eliminăm toate datele în conformitate cu Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate, dar nu le vom păstra mai mult de 60 de zile.

Suntem conștienți că, dacă lucrați cu clienți din UE, trebuie să le puteți oferi posibilitatea de a accesa, actualiza, prelua și elimina datele personale. Te-am prins! Am fost configurați ca self service de la început și v-am oferit întotdeauna acces la datele dvs. și la datele clienților dvs. Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre lucrul cu API-ul.

Rezidenți din California

Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California (CCPA) ne impune să dezvăluim categoriile de informații personale pe care le colectăm și modul în care le folosim, categoriile de surse din care colectăm informații cu caracter personal și părțile terțe cu care le împărtășim, pe care le am explicat mai sus.

De asemenea, ni se cere să comunicăm informații despre drepturile pe care le au rezidenții din California în conformitate cu legislația din California. Puteți exercita următoarele drepturi:

-Dreptul de a cunoaște și de a accesa. Puteți trimite o cerere verificabilă de informații cu privire la: (1) categoriile de informații personale pe care le colectăm, le utilizăm sau le împărtășim; (2) scopuri pentru care categoriile de informații personale sunt colectate sau utilizate de noi; (3) categorii de surse din care colectăm informații personale; și (4) anumite informații personale pe care le-am colectat despre dvs..

-Dreptul la servicii egale. Nu vă vom discrimina dacă vă exercitați drepturile de confidențialitate.

-Dreptul de ștergere. Puteți trimite o solicitare verificabilă pentru închiderea contului dvs. și vom șterge informațiile personale despre dvs. pe care le-am colectat.

-Solicitați ca o companie care vinde datele personale ale unui consumator să nu vândă datele personale ale consumatorului.

Dacă faceți o solicitare, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

Nu vindem informațiile personale ale utilizatorilor noștri.

Pentru mai multe informații despre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

Contactați-ne

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

-Via Email: tandyr.romania@gmail.com

-Via număr de telefon: +40744233922

-Viați acest link: https://tandyrexpert.ro/contacts.html

-Viați această adresă: România, București, Ilfov, Afumati, Șos. București-Urziceni 17

 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne
+40 744 233 922
tandyr.romania@gmail.com
Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 17,
H 2. Mag №25
Afumati, judetul Ilfov