Compara
TANDYR EXPERT
tandyr
+40 744 233 922

Cosul

Cosul dvs. este gol

Livrare 1-2 zile lucratoare
* cu excepția produselor LA COMANDĂ
assets/images/rata44.jpg

Rața cu orez, coaptă în tandir izolat

09-05-2023
ANTER
URMAT

Rața cu orez, coaptă în tandir izolat , este o adevărată operă de artă culinară. Pregătită în modelul „Marele de Aur”, aceasta devine incredibil de suculentă, cu o crustă crocantă și aromată și cu orez perfect copt în interior.

Tandoorul „Marele de Aur”, datorită construcției sale și capacității de a reține căldura, asigură o gătire uniformă a preparatului. Orezul din interiorul raței absoarbe sucurile și aromele cărnii, transformându-se într-o garnitură bogată, care completează gustul delicat al cărnii.

Pentru a obține un rezultat ideal, este important să pregătiți corect rața. Aceasta poate fi marinată în condimentele preferate, adăugând puțin ulei și usturoi pentru aromă. Orezul se spală în prealabil și, dacă se dorește, se înmoaie în apă cu mirodenii. După umplerea raței cu orez, aceasta se coase bine sau se fixează cu bețișoare pentru a păstra toate sucurile în interior.

La coacerea în tandoor, se recomandă preîncălzirea acestuia la temperatura necesară. Rața se gătește destul de rapid, păstrându-și toate proprietățile nutritive și gustul bogat.

Preparatul astfel gătit este potrivit pentru orice masă festivă sau cină în familie, uimindu-i pe oaspeți și pe cei dragi cu delicatețea și aroma sa. Tandoorul izolat  „Marele de Aur” face procesul de gătire cât mai convenabil și oferă impresii de neuitat de la preparatul final.

 

Feedback, întrebări și comentarii: