Tandoor Atlant – Cadoul perfect pentru bărbați Tandyrul „Atlant” este un dispozitiv destinat pregătirii unor mâncăruri rafinate și suculente din carne, pește, pasăre și legume în orice moment al anului, folosind o metodă maxim de economică, gustoasă și sănătoasă. Cumpărați un tandoor în România de la distribuitorul oficial TANDYR EXPERT – o alegere excelentă pentru cei care apreciază mâncarea sănătoasă și gustoasă. Un tandoor ceramic cu livrare în toată Europa . Tandoorul ATLANT este un cuptor universal pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare: carne, legume, produse de patiserie și multe altele. Distribuitorul oficial al tandoorurilor în România este compania TANDYR EXPERT.
Tandoorul ceramic păstrează proprietățile benefice ale alimentelor datorită procesului termic rapid și lipsei substanțelor cancerigene care apar în timpul prăjirii în ulei. În tandoorul tradițional, preparatele nu se ard și nu capătă cruste negre, deoarece temperatura din interior rămâne uniform ridicată. Rezultatul? Mâncare suculentă, gustoasă și sănătoasă.
Un alt avantaj important este conservarea maximă a vitaminelor și nutrienților. Spre deosebire de grătar și mangal, unde carnea este expusă căldurii mai mult timp și își pierde suculența, tandoorul modern pentru casă și grădină permite gătirea fără uscare excesivă.
Trebuie să lăsăm cărbunele în tandoor?
Principala sursă de căldură sunt pereții groși ai cuptorului tandoor, nu cărbunele. Dacă aveți contraindicații la mâncărurile prăjite, este mai bine să îndepărtați cărbunele – astfel, preparatele în tandurul de exterior vor fi coapte, nu prăjite. În celelalte cazuri, cărbunele poate fi lăsat: după închiderea tirajului, acesta se va stinge treptat și nu va genera căldură excesivă.
Cumpărați un tandoor în România de la distribuitorul oficial TANDYR EXPERT – o alegere excelentă pentru cei care apreciază mâncarea sănătoasă și gustoasă. Un tandoor ceramic cu livrare în toată Europa vă va permite să vă bucurați de bucătăria tradițională, păstrând gustul autentic și calitatea preparatelor.